Kazancı güven tazeledi

        Ulusal Eğitim Derneği Kocaeli Şube kongresi, geçtiğimiz hafta sonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan konuşmacılar;...

 

 

 

 

Ulusal Eğitim Derneği Kocaeli Şube kongresi, geçtiğimiz hafta sonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan konuşmacılar; Türkiye’de eğitim ve öğretimin giderek çağdışı bir duruma sürüklendiğini, akıl ve bilim gerçekliğinden uzaklaştırıldığını dile getirerek, bilim ve aklın daima önde tutulması önerisinde bulundular.

 

GÖREVE HAZIRIZ

Öte yandan derneğin yapılan kongresinde başkanlığa bir kez daha Ertuğrul Kazancı seçildi. Genel kurul sonunda konuşan Başkan Kazancı, eğitim konusunda yaşanan sıkıntıları katılımcılarla paylaştı ve sorunun çözümü ile alakalı her türkü görevi yerine getireceklerini dile getirdi.

 

YÖNETİM KURULU

Ertuğrul Kazancı (Başkan)

Keramettin Gençtürk (Başkan Yardımcısı)

Ayla Türkyılmaz (Yazman)

Şehri Aslan (Etkinlik Sorumlusu)

Gülseren Delibaş (Sayman)

 

Denetleme Kurulu

Semra Başlak

Şükran Etiler

Zeki Karal

 

Disiplin Kurulu

Cihat Altınyuva

Engin Aysu

Bozkurt Uslu

 

Genel Merkez Delegeleri

Numan Gülşah

Cihat Altınyuva

#

14 Tem 2014 - 13:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.