Keleş’ten AKP’ye serzeniş

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek seçim döneminde ziyaret edemediği KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş'i dün makamında ziyaret etti. Keleş, seçim öncesinde...

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek seçim döneminde ziyaret edemediği KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş'i dün makamında ziyaret etti. Keleş, seçim öncesinde kendilerini ziyaret etmeyen Civelek’e serzenişte bulundu.

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, yönetim kuruluyla birlikte seçim sonrası ziyaretlere başladı. Seçim döneminde KOTO 'yu (Kocaeli Ticaret Odası) ziyaret edemeyen Civelek, dün KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş'i makamında ziyaret etti. Seçim sonrası STK ziyaretlerine başladıklarını söyleyen Civelek, Seçimde güzel bir başarı elde ettik. Ticaret odası ve diğer STK'lar ile seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da birlik ve beraberlik içinde olacağız. Şehrin sorunlarını çözmek için birlikte adımlar atacağız dedi.

KELEŞ'TEN SERZENİŞ
Seçim döneminde kendilerini ziyaret etmeyen tek partinin AKP olduğunu hatırlatan KOTO Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Keleş, Herhalde başkanımız seçim çalışmalarından dolayı oldukça yoğundu. Geç de olsa iktidar partisi de ziyaretimize geldi. Biz de ticaret odası olarak kendilerinin seçim beyannamesindeki taahhütlere sadık kalıp kalmadıklarını hep beraber takip edeceğiz diye konuştu. KOTO üyeleri ve AKP’liler ziyaret sonrasında KOTO'nun yemekhanesinde yemek yediler.

#

05 Tem 2011 - 16:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.