Kendi kurduğu hastanede sağlığına kavuştu

Cihan Hastanesi Kurucularından ve ortaklarından, aynı zamanda hali hazırda hastanenin genel müdürlüğünü yürütmekte olan Op.Dr. Uğur Doğan, kurduğu has...

Cihan Hastanesi Kurucularından ve ortaklarından, aynı zamanda hali hazırda hastanenin genel müdürlüğünü yürütmekte olan Op.Dr. Uğur Doğan, kurduğu hastanede ameliyat oldu. Doğan'ın geçtiğimiz günlerde Cihan Hastanesi'nin başarılı hekimlerinden Üroloji Uzmanı Doç.Dr. Çetin Yeşilli tarafından gerçekleştirilen prostat ameliyatının ardından tedavisine hastanede devam edildiği öğrenildi. İlimizin değerli hekimlerinden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Funda Doğan ve Uz.Dr. Metin Öztürk ameliyat öncesinde ve sonrasında bir an olsun Uğur Doğan'ı yalnız bırakmadılar. 

#

21 Eki 2017 - 11:22 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.