Kendi ülkelerinde işgalci muamelesi gördüler!

Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nin yıllardır çözülemeyen tapu sorununu Meclis’e taşıyan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet bu sefer de...

Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nin yıllardır çözülemeyen tapu sorununu Meclis’e taşıyan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet bu sefer de Ulus Mahallesi’nde bulunan Mutlu Düğün Salonu’nda mahalleliyle bir araya geldi. ‘Meşru olan haklıdır. Haklı olan kazanır’ diyerek mücadelelerinde mahallenin yanında olduğunu söyleyen Milletvekili Hürriyet’e Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze Belediyesi Meclis üyeleri Neşe Celep, Salih Işık, Yılmaz Bulut, ilçe yöneticileri İsmail Sungur, Olcay Öğüt, Didem Seçkin, Serdar Tüze, Ali Elmas, Zennure Çataltepe, Birsen Arazlı, Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, geçmiş dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve partilileri de eşlik etti.

 

KİMSENİN HADDİ DEĞİL!

Toplantıda konuşan TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet,  ““Halkın sorun ve sıkıntıları üzerinden siyaset yapılmaz. Amacımız insanların yarasına merhem olmak. Sorununa çözüm bulabilmek, el uzatabilmek. Sesine ses olup gücüne güç katabilmek. Biz siyasetçilerin en önemli görevi her soruna önce vicdanla, insanlıkla yaklaşabilmek. Ben aynı zamanda hukukçuyum ve adalet duygusu yüksek bir hukukçuyum. Kim nerede mağdur olmuşsa üzülüyor, ‘Ne yapabilirim’ diye kendimce dertleniyorum. Çünkü ben de hayatımda zorluklarla karşı karşıya kaldım. Yoksulluk yaşadım, sıkıntılarla büyüdüm. O yüzden insanların dişinden tırnağından arttırarak, başını sokacağı evler yapıp, sonra da bu evlerin birilerinin keyfi hareket ve kararlarıyla, ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla ‘İşgalcisiniz, rantçısınız, müşterisiniz’ diyerek ellerinden almaya kalkması kimsenin haddi de hakkı da değildir”

 

O KOLTUKLAR BABALARININ MALI DEĞİL

Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin yaşadığı sorunla ilgili olarak konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Mücadelenizi kutluyorum. Müthiş bir mücadele. Tabi ki sizin hak ve hukukunuzu alabilecek şekilde sonuca ermesi hepimizin temennisi. Kendim dâhil hiçbirimizin koltuğu, belediye başkanlarının koltuğu babalarının malı değildir. Kocaeli halkınındır. O yüzden hepimiz, bütün yönetenler, halkı temsil etmek için seçilmiş bütün siyasetçiler görevini yapmak zorundadır. Sorumluluğunu bilmek zorundadır. Koltuğa oturana kadar bin bir türlü söz verip, koltuğa oturduktan sonra, ‘Bana ne canım’ deyip sırtını dönenlerin bu ülkeye hiçbir zaman hayrı dokunmamıştır.

 

TAPULAR ÇEKMECEDEN ÇIKACAK

Açıklamasına devam eden Hürriyet, iktidarın elindeki gücü sopa olarak kullandığını da dile getirerek, “Ellerinde bir sopa. Onların dediğini yapmazsanız, ellerindeki sopayı milletin kafasına indire indire bir hal oldular. Bu vicdansızlık, haksızlık, adaletsizlik. İktidar müthiş bir güç zehirlenmesi yaşıyor. O tapular çekmeden çıkacak bu sorunun başka bir çözümü yok. Hep, ‘Ben bilirim’ mantığıyla seçim öncesinde sözler veriliyor, ama koltuğa oturduktan sonra o sözlerle birlikte halk unutuluyor. Bu vicdansızlık, haksızlık, adaletsizliktir. Ve bu adaletsizliği, her platformda, her fırsatta, her zaman sizin adınıza ve sizin sesiniz olmak adına, her yerde dile getireceğim” açıklamasında bulundu.

fatma-kaplan-hurriyet-(2)-006.jpg

fatma-kaplan-hurriyet-(4)-005.jpg

#

12 Eki 2017 - 10:09 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

BURAK OGUZ - KİMSE İŞGALCİ DEĞİL,İŞGALCİ DİYEN GEÇMİŞİNE BAKSIN.VAKTİNDE PARA ÖDEYEREK Mİ ALMIŞ ,ONCELERİ O TOPRAGA GELMİŞ VE OTURMUŞ..2-BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERDİ TAPULARI VERECEK BU NEDENLE SOKE SOKE ALACAGIZ.30 YIL IZIN VERİLMİŞ..CEFASI CEKİLMİŞ ANALARINIZIN AK SUTU GIBI HELAL OLSUNN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 10:09
02

Hamsi - Acaba Hürriyet hanım bunun üzerine gidiyor kendisinde mi orda yeri var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 10:09
01

Hamsi - Kendi ülkende olmak devletin arazilerini işkal etme yetkisi kimseye vermiyor, eğer devletin arazisini işkal etmişsen tabiki işkalcisin, devlet sana yeri bedava verirse ilk önce ben dava açarım çünkü o yer üzerinde benimde hakkım var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 10:09