Kesik el cinayetinde 1 gözaltı

İzmit ilçesi Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilen ve çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya bırak...

İzmit ilçesi Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilen ve çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya bırakılan Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili aranan şüphelilerden Arif Ç. (34), yapılan çalışmalar sonucu İzmir'de yakalanarak gözaltına alındı.

 

JANDARMA YAKALADI

Arif Ç.’nin diğer şüpheli Muhammed Y. ile birlikte Nuran Dutlu'nun kredi kartı ile alışveriş yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülenmesi üzerine hakkında arama kararı çıkartılmıştı. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Arif Ç., Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ifadesi alınmadan adliyeye sevk edildi.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İlk ifadesini Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verecek olan şüpheli Arif Ç., basın mensuplarının bütün sorularını yanıtsız bırakırken, “Cinayeti birlikte mi planladınız?” sorusuna ise “Hayır” şeklinde cevap verdi. Diğer cinayet şüphelisi Muhammed Y. ise hala aranıyor. Nuri AKÇAHARMAN

#

14 Şub 2015 - 21:52 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.