Keşke ben ölseydim o ölmeseydi!

Talihsiz adam iş kazası sonucu yaşamını yitirdiKartepe İlçesi Köseköy Sanayi Sitesi’nde makine imalatı ve onarımı yapan bir iş yerinin nakliye işini y...

Talihsiz adam iş kazası sonucu yaşamını yitirdi
Kartepe İlçesi Köseköy Sanayi Sitesi’nde makine imalatı ve onarımı yapan bir iş yerinin nakliye işini yapmaya giden kamyon şoförü tonlarca ağırlıktaki pres dom denen metalin başına çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kartepe İlçesi Köseköy Sanayi Sitesi L Blokta faaliyet gösteren AGER makine isimli iş yerinde dün sabah saatlerinde meydana gelen feci iş kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgilere göre İzmit Orhan Mahallesi’nde ikamet eden evli ve 5 çocuk babası Yalçın Yürülmez (53), sabah saatlerinde ortağı olana Ramazan Batmaz ile Pirelli Fabrikası’na götürmek üzere nakliyesini çekmek için Bülent T.’nin sahibi olduğu iş yerine geldi. Kamyonu içerdeki vince asılı bulunan Presdom isimli makineyi almak için yanaştırdı ve vinç operatörünü yönlendirmeye başladı.

KAÇAMADI
Daha önceden de yaptığı gibi aracı içeri aldıktan sonra araçtan inen Yürülmez kamyonun arka kısmında beklerken iş makinesi yüklü vincin zinciri koptu. Çalışanlar bağırarak uyarınca kaçmaya çalışan Yürülmez’in başına, düşen parçanın bir kısmı çarparak kanlar içinde yere yığıldı. Talihsiz adam için olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Yürülmez’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunduğu esnada olayı haber alan Yürülmez’in eşi ve kızları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.

ORTAĞI”KEŞKE BEN ÖLSEYDİM”
Meydana gelen feci kaza sonrası olay yerine Cumhuriyet savcısı ve bir iş güvenliği uzmanı gelerek incelemelerde bulundu. Yalçın Yürülmez’in cenazesi, işlemlerinin ardından Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Olay yerine bulunan Ortağı Ramazan Batmaz “Keşke ben ölseydim. Benim hiç kimsem yok. 40 yıldır gurbetteydim. Onun 5 çocuğu vardı” dedi. Polis ekipleri kazaya ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattı.

#

05 Eki 2012 - 17:19 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.