KEV arazisi 15.1 milyona Kentkonut’un!

Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) ihalesi Genç Kocaelililer Derneği Lokali’nde gerçekleşti. KEV’e ait 49 dönümlük arazi, ihaleye tek başına giren Kentkonut’a...

Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) ihalesi Genç Kocaelililer Derneği Lokali’nde gerçekleşti. KEV’e ait 49 dönümlük arazi, ihaleye tek başına giren Kentkonut’a 15 milyon 100 bin liraya verildi. Komisyon 15 gün içerisinde ihale ile ilgili kararını verirken, 40 milyon liranın sponsorlar tarafından karşılaşacağı belirtildi.

 

TEK FİRMA KATILDI

KEV yönetimi 3 Ekim 2017’deki açıklamasında KEV’e ait 49 dönümlük arazinin muhammen bedelini 14 milyon 100 bin lira olarak belirlenmiş ve 2 hafta sonra ihaleye çıkılacağını belirtmişti. İhale dün Genç Kocaelililer Derneği’nde gerçekleşti. Kentkonut ihaleye katılan tek firmaydı. KEV ihalesi yaklaşık yarım saat sürdü. Komisyon Başkanlığı Bekir Halefler’in yaptığı ihalede komisyonda Sinan Güneri, Mesut Efe, Serhan Kasım ve Yağız Yalta yer aldı.

 

HALEFLER: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yaklaşık yarım saat süren ihalede açış konuşmasını Komisyon Başkanı Bekir Halefler yaptı. Katılıma olan ilgiden memnun olduğunu ifade eden Halefler “Bugün çok önemli bir ihalede buluşuyoruz. Kentin markası Kocaelispor’un geleceği için bir aradayız. Aramızda firmalar, Kocaelispor’un KEV’in yönetim kurulu üyeleri, taraftarımız ve değerli basınımız var. Kentkonut’tan tarafımıza tek zarf sunuldu. Bu zarfı açıyor ve hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

 

ZARFTAN 14 MİLYON 700 BİN LİRALIK TEKLİF ÇIKTI

Komisyondan, aynı zamanda Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Güneri, tebligat, teklif mektubu, Kentkonut’a ait evrakların dosyada mevcut olduğunu, böylelikle Kentkonut’un ihaleye katılmasında her hangi bir sorunun olmadığını belirtti. Kentkonut’un zarfından 14 milyon 700 bin TL’lik bir teklif çıktı. Başka zarf olmadığı için Kentkonut ihaleyi alan firma oldu. tek firma olarak girdiği ihalede 15 milyonun peşin olarak verileceği belirtildi.

 

YALÇIN ÖZÖN İMZALADI

Bekir Halefler “Yapabileceğiniz başka bir şey yok mu?” diye sordu ve Kentkonut yetkilileri 15 milyon 100 bin lirada karar kıldı. Böylece KEV Tesisleri 15 milyon 100 bin liraya Kentkonut’a verildi. İhaleyi Kentkonut Başkanı Yalçın Özön imzaladı. Antik Kapı’da yapılan toplantıda 55 milyon liralık bir rakam telaffuz edilmişti. Kalan 40 milyon liranın sponsorlar tarafından karşılanacağı belirtildi. İhale komisyonu 15 gün içerisinde sonucu kamuoyuna duyuracak. Erdem ÖVÜÇ – Ahmet AKAY

img_9108-001.jpg

img_9110.jpg

img_9136.jpg

img_9146.jpg

img_9202.jpg

img_9205.jpg

img_9224.jpg

 

#

17 Eki 2017 - 10:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

METİN - KUMPASA GELDİK DİYOSUNUZ YANİ.KENT KONUT BURADA 300BİN TL'DEN KAÇ DAİRE ÇIKARIR ACABA?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 10:49
04

faruk - Mütahit alsaydı en az 30 milyon verir,20 milyonda kendi para kazanırdı..15 milyon ne yahu?? En güzel alan burası Derincede,benim param olsa gözüm kapalı 30 milyona alırım.AAhh aahh gitti canım arazi,Kocaelispora yazık kimlerin eline kaldı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 10:49
01

DERİNCELİ MAHMUT - 45-50 MİLYON LİRALIK ARSAYI 15 MİLYONA KAPATAN KENT KONUT ve BAŞKAN KARAOSMANOĞLUNU YÜREKTEN KUTLUYORUM.NEDE OLSA GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTANI TEBRİK ETMEK GEREKİR.HELAL OLSUN SİZE!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 10:49