Kids Anaokulu minikleri final yaptı

İlimizim çift dilli eğitimi ile dikkat çeken anaokulu olan Özel Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu, çok güzel bir finalle 2016-2017 eğitim öğretim yılını kap...

İlimizim çift dilli eğitimi ile dikkat çeken anaokulu olan Özel Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu, çok güzel bir finalle 2016-2017 eğitim öğretim yılını kapattı. Programda konuşan Okul Müdürü Fikret Kaya, “Eğitimin en önemli amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak, çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Okul öncesi eğitimi biz eğitimciler gömleğin ilk düğmesine benzetiriz. Doğru iliklemek için sevgi, ilgi, özveri, güven gerekir” dedi. Eğitim kadrosuna ve velilere teşekkür de eden Kaya, ‘Bazıları hayata bir adım önde başlar’ sözüyle etkinliği başlattı.

 

FİNALİ ŞARKIYLA YAPTILAR

Bale öğretmenleri Bihter Özgürer rehberliğinde ilk sahneye çıkan İyilik Perileri  minik olmalarına rağmen ilgi ve disiplinleri ile büyük alkış aldılar. İkinci bale grubu Marisella’nın Oyuncakçı Dükkanı resitali görsel bir şölen yaşattı. Bale gösterisinin ardından 4 yaş Sevgi Kelebekleri sınıfı ‘Sihirli Oyuncaklar’ gösterisini sundu. Finali tüm öğrenciler ve öğretmenler ellerinde Türk bayrakları ile ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısını coşku ile söyleyerek tamamladı.

#

28 May 2017 - 12:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.