Kılıç: Evi olmayan emekli kalmayacak

Uzun yıllar çalışan ve emekli olduktan sonra da hak ettiği maaşı alamayan emeklilerden ev sahibi olamayanlar TÜED’in önemli projesi sayesinde ev sahi...

Uzun yıllar çalışan ve emekli olduktan sonra da hak ettiği maaşı alamayan emeklilerden ev sahibi olamayanlar TÜED’in önemli projesi sayesinde ev sahibi olacak. TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, “TÜED ve TOKİ işbirliği ile ev sahibi olmayan emekliler ev sahibi yapılacak. 8 bin 600 üyesi olan derneğimiz çok önemli bir projeye imza atmıştır. Bu proje sayesinde emekliler kendi bütçelerini zorlamayacak şekilde ev sahibi olacak. Yalnız ev sahibi olmanın bazı şartları var. Bu şartlardan ilki emeklinin derneğimize üye olması şart. İkinci şart ise üye emeklinin hem kendisinin hem de eşinin de ev sahibi olmaması gerekiyor” dedi.

 

“ÖDEMELER KİRADAN DAHA UCUZ OLACAK”

Müracaatların başladığını ifade eden Başkan Kılıç, “Başvuru yapıp müracaatlarını bizlere bildiren üyelerimizin sayısını Valiliğe bildirim yapacağız. Ondan sonrada arsa talebinde bulunacağız. Geri ödenimler konusunda daha belli bir şey yok. Fakat ödenecek para 300 lirayı geçmeyecek. Yani ödemeler kiradan daha ucuz olacak” dedi.

#

26 Ağu 2015 - 16:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.