Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programları görüşüldü

AYRINTILAR GÖRÜŞÜLDÜ CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Koca...

AYRINTILAR GÖRÜŞÜLDÜ

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür  ve İl Referandum Koordinasyon Kurulu’nun katıldığı toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programının ayrıntıları konuşuldu.

 

KILIÇDAROĞLU İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ YİYECEK

 28 Mart Salı günü Gebze’ye gelecek olan Kılıçdaroğlu ilk olarak sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelecek. Saat 12.00 da belirlenecek olan bir fabrikada işçilerle birlikte öğle yemeği yiyecek olan Kılıçdaroğlu ardından 14.00 da Gebze bölgesindeki STK ve esnaflarla buluşacak.

 

KILIÇDAROĞLU 10 NİSAN DA İZMİT’TE

7 Nisan Cuma günü İzmit’e gelmesi planlanan Kılıçdaroğlu’nun İzmit programı 10 Nisan Pazartesi olarak kararlaştırıldı. 10 Nisan Pazartesi günü İzmit’te gerçekleştirilecek olan programın ayrıntıları üzerinde görüşülen toplantı sonrası İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmit programı hakkında çalışmaların devam ettiğini, ilerleyen günlerde program hakkında net bilgiyi vereceklerini belirtti. 

#

24 Mar 2017 - 15:34 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.