Kilitli alanda baygınlık geçirince...

Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi 628 Sokak üzerinde bulunan bir tatlı imalathanesinde meydana geldi. İddiaya...

Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi 628 Sokak üzerinde bulunan bir tatlı imalathanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi imalathanede çalışan bir kişinin baygınlık geçirdiğini ve içeride kitli kaldığını söyleyerek itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Yapılan ihbar üzerine ekipler kısa sürede olay yerine gitti.
Olay yerine giden itfaiye ekipleri ilk önce kapının camından içeriye bakarak şahsı tespit etmeye çalıştı. Şahıs camdan görülemeyince kısa bir çalışma sonucunda itfaiye erlerinden bir tanesi küçük havalandırma camından imalathanenin içine girerek baygınlık geçirdiği iddia edilen şahsı aradı. İmalathane içerisinde yapılan aramalarda kimse bulunamazken yapılan ihbarın sahte olduğu anlaşıldı. Öte yandan olay yerinde bulunan ekipler, ihbarı yapan şahsa ulaşamadıklarını belirttiler.

#

23 Mar 2017 - 15:25 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.