KİMMED, KATSİAD başkanını ağırladı

KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz “Ekonominin Dünü Bugünü ve Yarını” konulu konuşmada Türkiye ekonomisinin geçirmiş olduğu dönemlerden bahsederek, dü...

KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz “Ekonominin Dünü Bugünü ve Yarını” konulu konuşmada Türkiye ekonomisinin geçirmiş olduğu dönemlerden bahsederek, düne kadar yapılamayan ve ithal edilen pek çok ürünün bugün Türkiye’de üretilebildiğini ve daha çok ARGE yatırımları ile ekonominin Dünya ile rekabette daha başarılı olunabileceğini söyleyerek Dünya ve Türkiye ekonomisi konusunda KİMMED yönetim kurulunu bilgilendirdi. KİMMED Başkanı Hasan Meral, ekonomi konusunda vermiş olduğu bilgilerden ve  KİMMED yönetim kurulu toplantılarının KATSİAD Binasında yapılması konusundaki duyarlılıklarından dolayı KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz’a  teşekkür etti.

#

27 Şub 2015 - 16:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.