Kimse şaşırmamalı

9’ar puanlı iki takım Körfez Gençlerbirliği ile Demirspor, Derince’de karşı karşıya geldi. Körfez temsilcisi rakibini Mesut Kapçak ve Özkan Duman’ın g...

9’ar puanlı iki takım Körfez Gençlerbirliği ile Demirspor, Derince’de karşı karşıya geldi. Körfez temsilcisi rakibini Mesut Kapçak ve Özkan Duman’ın golleri ile 2-0 mağlup etti ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Maçın ardından yönetimin, teknik ekibin, sporcuların ve ailelerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

5 MAÇTA 3 GALİBİYET, 2 BERABERLİK

Demirspor’un yanı sıra, Karamürsel İdmanyurdu ve Derince Birlik’in yer aldığı grupta bir birinden zorlu engelleri aşan Kırmızı Lacivertliler, ilk maçında Karamürsel İdmanyurdu deplasmanında, ikinci maçında da sahasında Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. 3. maçında Derince Birlik’i 5-1, dördüncü maçında da Karamürsel’i 2-1 ile geçen Körfez GB, Demirspor’u da deplasmanda devirince Derince Birlikspor maçı öncesi Türkiye şampiyonasına katılacak önemli bir başarının sahibi oldu.

#

21 Oca 2017 - 10:40 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.