"Kimseyi kolay lokma görmeyin!"

3.Lig 1.Grup lideri Darıca G.B.’nin teknik direktörü Özgür Vurur, Adliyespor maçı öncesinde oyuncularını uyardı. Ankara ekibinin kolay lokma görülmem...

3.Lig 1.Grup lideri Darıca G.B.’nin teknik direktörü Özgür Vurur, Adliyespor maçı öncesinde oyuncularını uyardı. Ankara ekibinin kolay lokma görülmemesi gerektiğine vurgu yapan Vurur, “Unutmayın! Kolay gibi görünen maçlar, en zor maçlardır” ifadelerinde bulundu.

 

CİDDİ GÖZLE BAKIYOR

Darıca G.B.’de Adliye alarmı verildi. Teknik Direktör Özgür Vurur, puan cetvelinin orta sıralarında yer alan rakibe ciddi gözle bakıyor. Adliyespor’un sıralamadaki yerine bakıp da aldanılmaması gerektiğini belirten Vurur, zor bir deplasmanda 3 puan sınavı vereceklerini ifade etti. Sarı-Yeşilli ekibini teknik adamı, idman öncesi futbolcularını her zamanki gibi orta yuvarlakta topladı. Vurur, rakibin zayıf gibi görünse de aslında zor bir rakip olduğunu, bu yüzden tüm futbolcuların deplasmanda dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Genç teknik adamın “Eğer zirvede kalmak istiyorsak bu maçı muhakkak kazanmalıyız. Kimse rakibi küçük görmesin. Kolay gibi görünen maçlar, aslında en zor maçlardır. Motive olamazsınız. Konsantrasyonunuz bozulur. İstediklerini sahaya yansıtamazsınız. Bunların olmaması için tam motivasyon ve konsantre istiyorum. Puan kaybına tahammülümüz yok” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

 

DARICA, PSV İLE  AYNI OTELDE KALACAK

2 Ocak 2015’de Antalya Kervansaray Otel’de devre arası hazırlık kampına girecek olan Darıca G.B., Hollanda Eredivisie Ligi’nin lideri PSV Eindhoven’le aynı havayı teneffüs edecek. Hollanda’nın güçlü temsilcisi de Kervansaray Otel’de kampa yapacak.

 

ŞAMPİYON MEHMET DE İZLEYECEK

Darıca Gençlerbirliği’nin ‘şampiyon Mehmet’ lakaplı eski teknik direktörü Mehmet Kaya da bu hafta Darıca G.B.’yi izleyecek. Ankara’da ikamet eden Kaya, hafta sonu Ankara Bağlum Stadı’nda Adliyespor ile karşılaşacak olan eski takımını izleyip, kendi döneminin oyuncularıyla hasret giderme imkanı bulacak.

#

18 Ara 2014 - 11:59 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.