Kırıkhan alarmı!..

      Cumartesi günü, eski Kocaelisporlu futbolcu Hakan Çimen'in çalıştırdığı Kırıkhanspor ile İsmetpaşa Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Kocaelis...

 

 

 

Cumartesi günü, eski Kocaelisporlu futbolcu Hakan Çimen'in çalıştırdığı Kırıkhanspor ile İsmetpaşa Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor'da çalışmalar başladı. Antrenman öncesinde takımı ile saha ortasında toplantı yapan Teknik Sorumlu Nihat Emre Numanbayraktaroğlu, Kırıkhanspor maçının önemine vurgu yaptı

 

BARIŞ TAKIM İLE BİRLİKTE

Kocaelispor, Cumartesi günkü Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına moralli başladı. Pazar günü deplasmanda Yeni Diyarbakırspor'u deviren Yeşil Siyahlılar'da ilk çalışmaya 23 futbolcu katıldı. Bu oyuncuların 19'u saha içinde çalışırken, Pendikspor ile oynanan A2 maçında forma giyen Bilal Bayhan ve Mustafa Yıldırım ile hafif sakatlıkları bulunan Koray Göksu ve Korhan İşeri takımdan ayrı düz koşu yaptı. Pubis olan Yasin çalışmada yer alamazken, maç eksiği olan Serhat takım ile birlikte çalışmalara devam etti.  Uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan bir diğer oyuncu Barış Civelek'in de doğum gününün de kutlandığı antrenmanda yüzler gülüyordu.

 

TARAFTARDAN DESTEK İSTEĞİ

Toplu bir şekilde düz koşu yapan futbolcular, koşunun ardından açma germe çalışması yaptı. Tam sahada güçlendirme çalışması yapan futbolcular, tempolu koşular yaptı. Öte yandan Kocaelispor'da Cumartesi günkü zorlu maç öncesi yönetim kurulundan kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmazken, futbolcular ve teknik ekip İsmetpaşa'daki maçta tarafların her zaman olduğu bir kez daha takımı desteklemelerini istedi. 

#

19 Mar 2014 - 17:30 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.