Kız kardeşini sevgilisiyle yakaladı…

Kız kardeşinin sevgilisiyle aynı evde kaldığını öğrenen Lokman Y. isimli genç, evi basarak sevgilisini ve kardeşini darp etti.Lokman Y.(22) Kocaeli Ün...

Kız kardeşinin sevgilisiyle aynı evde kaldığını öğrenen Lokman Y. isimli genç, evi basarak sevgilisini ve kardeşini darp etti.

Lokman Y.(22) Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan ve Yavuz Selim yurdunda kaldığını bildikleri kız kardeşi B.Y (22) ile erkek arkadaşı S.K (23)’nın aynı evde kaldığına duyması üzerine, polis yeleği ve sahte polis kimliğiyle sabah saat 05.00 sularında kız kardeşinin sevgilisi ile kaldığı iddia edilen Akçakoca Üniversite Bloklarındaki evi bastı. Evde bulunan R.B (23) ve M.T (20)’nin ellerini kelepçeleyerek evi arayan Lokman Y. odada aynı yatakta kardeşi ile erkek arkadaşını görünce deliye döndü. Kardeşi ve sevgilisini darp ettiği sırada evde bulunan R.B. ile M.T. alt katta bulunan arkadaşlarına kaçarak polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis Lokman Y.’yi gözaltına aldı. Lokman Y., R.B. ve S.K.’nın şikayeti üzerine memur unvanına kastetmek, sahte kimlik çıkarmak ve kasten adam yaralamak suçundan adliyeye sevk edildi.

#

02 Mar 2011 - 17:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.