Kızıltan azalarını bilgilendirdi

    28 Haziran mahalle muhtar adaylarından Cafer Kızıltan azaları ile birlikte Çiftlik Kebap’ta bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı. Büyü...

 

 

28 Haziran mahalle muhtar adaylarından Cafer Kızıltan azaları ile birlikte Çiftlik Kebap’ta bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı. Büyükşehir belediyesinde 18 yıldır çalışan Kızıltan 28 Haziran mahallesi muhtarlığı için adaylığını aylar önce açıkladı. Aralıksız çalışmalarına devam eden Kızıltan önceki gün azaları ile birlikte bir yemek yedi. Kızıltan’ın azaları Ruhi Sert, Erol Tozar, Yaşar Öber, Muhammet Bitik, Bekir Emre, Metin Kurnaz, Hilmi Gümüş ve Cevdet Ayçiçek ile birlikte son bir değerlendirme toplantısı yaptı. 28 Haziran mahalle muhtar adayı Kızıltan bu işin bir ekip işi olduğunu belirttiği konuşmasında seçim günü sandıklara sahip çıkılmasını istedi. Kızıltan ekibim ile çok iyi işler başaracağız. Önemli olan mahallemize birlikte hizmet etmektir. Azalarım mahallemizde gerek çalışmaları yaptı. Artık söz mahalle sakinlerimizin”diye konuştu.

#

23 Mar 2014 - 15:57 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.