KO-MEK kursiyerlerinden muhteşem ‘Tirad Gecesi’

44 kurs merkezinde 315 farklı branşta meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK verdiği eğitimlerin yanı sıra uygulamada da kursiyerlerini destekliyor. Tiy...

44 kurs merkezinde 315 farklı branşta meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK verdiği eğitimlerin yanı sıra uygulamada da kursiyerlerini destekliyor. Tiyatro ve drama branşlarında kısa sürede başarılı sonuçlar alan KO-MEK, toplamda bin 250 kursiyere tiyatro eğitimi verdi.

 

22 FARKLI TİYATROCU

Tamamını KO-MEK kursiyerlerinin oluşturduğu 22 kursiyerden oluşan bir Tirat Gecesi hazırlayan KO-MEK, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerler ile seyirciyi buluşturdu. 17 farklı tiradın sergilendiği gecede, kursiyerler dönem boyunca aldıkları eğitimleri sahnede sergiledi. Birçok kursiyerin ilk kez sahneye çıktığı gecede, tiyatrocuların performansı izleyiciler tarafından uzun süre alkış aldı.

 

UYGUN TİRADI SEÇTİLER

Yönetmenliğini usta öğretici Özden Tezcan’ın yardımcı yönetmenliğini de Büşra Aramaz’ın yaptığı Tirat Gecesine, tiyatro severlerin yanı sıra KO-MEK yöneticileri katıldı. Kısa bir süre içerisinde hazırlanarak sahneye çıkan kursiyerler sergiledikleri performansla tiyatro severler tarafından tam not aldı. Usta öğreticiler eşliğinde hazırlanan tiratlarda kursiyerler kendi karakteristik özelliğine uygun olan tiradı seçerek hazırlıklarını tamamladı. İrem ÇAKMAN

#

12 Haz 2017 - 11:38 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.