KO-MEK YEREL SERGİLERİ BÜYÜLÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK’in yılsonu yerel sergi açılışları devam ediyor. Acısu KO-MEK kurs merkezi kursiy...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK’in yılsonu yerel sergi açılışları devam ediyor. Acısu KO-MEK kurs merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları birbirinden güzel eserler halkın beğenisine sunuldu.

SERGİ AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM
Acısu KO-MEK’in yerel sergi açılışına Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Belediyesi Meclis Üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Mahalle muhtarları, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve bölge halkı katıldı.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Açılışta konuşma yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, KO-MEK kurslarında yetişenlerin toplumda saygınlık ve statü sahibi olduğunu söyledi. Karabalık, “Kültür ve sanat anlamında el emeği göz nuru eserler ortaya çıkaran kursiyerleri ve onları yetiştiren usta öğreticileri kutluyorum. Burada eğitim alan kursiyerlerimiz toplumda meslekleriyle, sanatlarıyla bir statü elde ediyorlar. Halkımıza sunduğu hizmetlerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim’’ dedi.

KURSİYERLERE TEŞEKKÜR
Açılışta konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yoğun programından dolayı açılışa katılamadığını fakat halka selam ve sevgilerini ilettiğini söyledi. Yıldırım ayrıca sergide emeği olan bütün kursiyerlere teşekkür etti.

KENDİMİ FAYDALI İNSAN HİSSEDİYORUM
Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Giyim ve Mefruşat kursiyeri Aysel Subaşı, el becerilerini geliştirmek için KO-MEK kurslarına katıldığına söyledi. Subaşı, “KO-MEK kurslarında kendimi daha faydalı bir insan olarak hissediyorum. Bundan sonra girdiğim ortamlarda KO-MEK kurslarından bahsedip bu kursların ne kadar geliştirici ve yararlı olduğunu söyleyeceğim. Bizlere bu imkânı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

HEP BİRLİKTE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİLER
Konuşmaların ardından Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ve protokol üyeleri kursiyerlerle birlikte kurdela keserek sergi açılışını gerçekleştirdi. El emeği göz nuru eserleri inceleyen protokol, ürünlere hayran kaldı. Giyim kursiyerlerinin diktikleri yöresel kıyafetleri giyen iki çocuk ise büyük beğeni gördü.

#

29 May 2012 - 11:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.