KOBİ Haftası’nda rekor Türkiye’nin!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Avrupa KOBİ Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye’nin son 3 yılda Avrupa KOBİ Haftası etkinl...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Avrupa KOBİ Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye’nin son 3 yılda Avrupa KOBİ Haftası etkinliklerinde 37 ülke arasında üst üste birinci olarak büyük bir rekora imza attığını belirten Işık. KOBİ Haftası kapsamında yapılan etkinliklerde KOBİ’lerin ülke gündeminde daha fazla yer tutmasının amaçlandığını ifade etti.

 

KOBİ’LERE REHBERLİK

Avrupa Birliği fonlarından yararlanmaları için KOBİ’lere rehberlik ve yönlendirme hizmetlerinin artarak devam ettiğini belirten Işık, Avrupa İşletmeler Ağı (AIA) gibi KOBİ’leri uluslararası ölçekte ön plana çıkaracak programları da uygulamak için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

 

29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında kutlanan hafta münasebeti ile Türkiye’de KOBİ’lerin ‘Kurumsallaşma ve Markalaşma’ süreçlerine odaklanacaklarını dile getiren Işık, şöyle konuştu: “Yıl boyunca düzenleyeceğimiz toplantı, seminer ve konferanslarla bu iki konuya dikkat çekeceğiz. Ülke ekonomimize katma değer sağlayacak ürün ve hizmet koşullarını masaya yatıracak, 2023 vizyonumuza uygun stratejileri araştırarak Kurumsallaşma ve Markalaşma çalışmalarına ağırlık vereceğiz. İşletmelerin yüzde 99’unu, istihdamın ise yüzde 80’inden fazlasını oluşturan KOBİ’lerimizin haftasını kutluyorum.”

#

01 Eki 2014 - 14:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.