KOBİTEM’den Düzce İtfaiyesi’ne eğitim

Düzce itfaiyesi bünyesinde görev yapan itfaiyeciler ve Düzce arama kurtarma ekibine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi KOBİTEM taraf...

Düzce itfaiyesi bünyesinde görev yapan itfaiyeciler ve Düzce arama kurtarma ekibine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi KOBİTEM tarafından eğitim verildi
Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2010 yılında Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile başlayan itfaiyeci eğitimi kapsamında Türkiye’deki diğer itfaiye teşkilatı personelini Kocaeli’de ağırlayarak eğitim vermeye devam ediyor. Eğitimler sayesinde, bölgesinde meydana gelen olaylara başarı ile müdahale eden Büyükşehir İtfaiyesi, Düzce İtfaiyesi personeline bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu.

GERÇEKÇİ EĞİTİMLER
KOBİTEM eğitmenleri tarafından verilen eğitimler kapsamında Düzce itfaiye personeline, yanma ve yangın, kişisel korunma ekipmanları, araç ve malzeme, kapalı ve dumanlı ortamlarda ilerleme teknikleri, söndürme maddeleri ve söndürme teknikleri, kapalı alanda yangına yaklaşma ve müdahale konularında eğitimler verildi. Eğitimlerde, olası senaryolar tasarlanarak, yangın ve kurtarma müdahalesi gerektiren durumlarda uygun yaklaşım ve metotları ile ilgili de bilgiler verildi.

#

09 Nis 2013 - 09:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.