Koç, destek istedi

İlçedeki bazı derneklerin yöneticileri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen CHP Çayırova adayı Timur Koç, yaklaşan yerel seçimler öncesinde parti...



İlçedeki bazı derneklerin yöneticileri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen CHP Çayırova adayı Timur Koç, yaklaşan yerel seçimler öncesinde partisine destek istedi

CHP’nin Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Özellikle ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya gelen başkan adayı Koç, önceki gün de Tokat Çayırlı Derneği, Yaylakent Derneği, Sofular Köyü Derneği ve Çapak Köyü Derneği yöneticileri ile bir araya gelerek destek istedi.

PROJEYE İHTİYAÇ VAR
58 Cadde Cafe’deki toplantıda başkan adayı Koç’a CHP İlçe Başkanı Rasim Meriç ve partililer de eşlik etti. Rasim Meriç’in selamlama konuşmasının ardından söz alan Timur Koç, ilçenin yeni bir kimliğe kavuşturulması için hizmet binalarının yeniden dizaynından meydan çalışmalarına kadar kapsamlı revizyon projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.

DERNEKLERE DESTEK
Proje ekibinin sağlam olduğunu dile getiren başkan adayı Koç, “Yenilenmiş, halkın yaşamını kolaylaştıracak bir kent yaratacağız. Ayrıca, demokratik kitle örgütlerine kendi kültürlerine hizmet edip geliştirebilecekleri kanallar açacağız. Dernekler hem imkan hem etkinlik bakımımdan yeni bir çehreye kavuşturulacak” diye konuştu.

#

19 Ara 2013 - 11:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.