Kocaeli adım adım Rio’ya!..

ALMANYA’DA 3.OLDU Şampiyon sporcumuz, Almanya’da katıldığı son müsabakada bu kez üçüncü olmayı başardı. Olimpiyat hazırlıklarını sürdüren sporcula...

ALMANYA’DA 3.OLDU

Şampiyon sporcumuz, Almanya’da katıldığı son müsabakada bu kez üçüncü olmayı başardı. Olimpiyat hazırlıklarını sürdüren sporcular, şu ana kadar Engelli Masa Tenisi, Engelli Judo ve Atıcılık’ta Rio’a ya üç sporcu gönderme hakkını kazandı. Rio’ya gidecek dördüncü isim olmak isteyen Bekir Özlü, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 86 ülkeden 339’u erkek, 207’si bayan olmak üzere toplam 546 sporcunun katılımı ile Almanya'nın Düsseldorf kentinde Judo Grand Prix müsabakaları yapıldı. Şampiyon sporcu Bekir Özlü ilk gün katıldığı 60 kilo müsabakalarında kolundaki sakatlığa rağmen üçüncü olmayı başardı. Aldığı bu sonuçlarla Rio’ya bir adım daha yaklaşan Bekir Özlü, Dünya sıralamasındaki yerini korudu. 

#

23 Şub 2016 - 13:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.