“Kocaeli bir adım önde”

  Yahya Kaptan Akşemseddin camiinde Yaz Kuran Kursları açılış programı düzenlendi. Programa Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, İl Müftüsü Mehmet...

 

Yahya Kaptan Akşemseddin camiinde Yaz Kuran Kursları açılış programı düzenlendi. Programa Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Kura'n-ı Kerim tilaveti ve mehteran gösterisiyle başlayan programın açılış konuşmasını, Abdulkadir Keşvelioğlu yaptı.

 

SLOGAN DEĞİŞTİ

 

Yaz kursları açılış programına katılanlara teşekkür eden Keşvelioğlu, “ 2014 yılı kurslarımızın böyle güzel bir programla açmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız geçen yıl ‘Gel Bu Yaz Kuran Gönlüne yaz’ sloganıyla yaz kurslarını başlatmıştı, bu yılki sloganımızda Camiye Koşalım Kur'anla Buluşalım” dedi.

 

 İLAHİ SÖYLEDİLER

 

Geçen yıl Kuran öğrenen öğrenci sayısının 15 bin olduğunu da ekleyen Abdulkadir Keşvelioğlu, “Kursumuzda 475 din görevlisi ve gönüllüsü arkadaşımızla bu sayıyı inşallah daha da yukarılara çekmenin gayreti içinde olacağız” dedi. Programın ardından Ravza Kız Kur’an Kursunu ziyaret eden Keşvelioğlu,  çocuklarla birlikte ilahi söyleyerek onlarla bir süre sohbet etti. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ise Kocaeli'nin diğer illere göre bir adım önde olduğu belirtti

#

04 Tem 2014 - 12:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.