Kocaeli Birlik Serdar’ın peşinde

Son iki sezonun ikinci ligdeki en formda isimleri arasında yer alan Serdar, Karagümrükspor forması altında 2 sezon önce lig ve kupa dahil 39, geçen s...

Son iki sezonun ikinci ligdeki en formda isimleri arasında yer alan Serdar, Karagümrükspor forması altında 2 sezon önce lig ve kupa dahil 39, geçen sezon ise 31 maça çıktı. Rakip fileleri son 2 yılda 20 kez havalandıran 25 yaşındaki futbolcu PTT 1. Lig'de Denizlispor, Eskişehirspor ve Şanlıurfaspor formaları da giydi. Serdar transfer edildiği taktirde Kırmızı Beyazlı ekibin ofans hattına önemli bir güç katacak.

#

01 Ağu 2016 - 17:04 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.