Kocaeli Birlik’e nazar değdi

ÇOK NET GOLLER KAÇTI Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 19.hafta mücadelesinde Anadolu Üsküdar 1908 Spor’a konuk olan Kocaeli Birlikspor’a yakışmayan sonuç...

ÇOK NET GOLLER KAÇTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 19.hafta mücadelesinde Anadolu Üsküdar 1908 Spor’a konuk olan Kocaeli Birlikspor’a yakışmayan sonuç geldi. Ligde haftalardır iyi bir çıkış yakalayan ve zirve mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlı temsilci, düşme hattından uzaklaşmak için varını yoğunu ortaya koyan Anadolu Üsküdar karşısında oyuna iyi başlayamadı. Kocaeli Birlikspor, rakibinin altı pasa kadar indirdiği topla buluşan Hasan Türk’e engel olamadı ve 55. dakikada kalesinde golü gördü. Üstün oyun sergilemesine rağmen gol bulamayan ve üstüne alelade gol yiyen temsilcimizde moraller bozuldu. Kısa sürede toparlanan Kırmızı-Beyazlılar, rakip kale önünde tehlikeli ataklarla bastırdı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın ikinci yarısında ve sonrasında rakip taraftar ve görevlilerinin oyunculara ve teknik heyete küfürler etmesi gerginlik yaşanmasına neden oldu.

#

24 Oca 2017 - 10:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.