Kocaeli Birlikspor’da önce açılış sonra maç

Alt yapı takımlarının da tanıtıldığı açılışta Sakaryaspor ile hazırlık maçı yapıldı ve özellikle ilk 35 dakikada iyi mücadele eden Kırmızı Beyazlılar...

Alt yapı takımlarının da tanıtıldığı açılışta Sakaryaspor ile hazırlık maçı yapıldı ve özellikle ilk 35 dakikada iyi mücadele eden Kırmızı Beyazlılar 35 ile 45. dakikalar arasında yediği gollerle rakibine 3-0 mağlup oldu.

 

BAŞKAN BARAN DA YER ALDI

Açılışta Körfez Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı İsmail Baran, Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz ve yeni yönetimi, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda sporsever yer aldı. Alt yapı takımlarının tanıtılması sonrası 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sakaryaspor ile hazırlık maçına geçildi.

 

İDEAL KADRO SAHADA

Kocaeli Birlikspor maça Onur Behiç, Mehmet, Kemal, Muhammet, Batuhan, Yahya Kemal, Emirhan, Semih, Raif, Melih ve Emrecan 11’i ile maça başladı. Kırmızı-Beyazlılar mücadelenin ilk 35 dakikasında etkiliydi ancak gol yollarında yeteri kadar üretken olamadı. 35. dakikada Fenerbahçe alt yapı patentli Beykan Şimşek’in köşe vuruşunda Ramazan Sal’ın kafa vuruşu ağlara gitti. (0-1)

 

BİR ANDA 3-0 OLDU

Bu golden iki dakika sonra yine Beykan’ın ortasında Coşkun’un kafa vuruşu Birlikspor kalesine yönlendi. Topu uzaklaştırmak isteyen stoper Kemal’in ters müdahalesi kaleci Onur Behiç’i etkisiz bıraktı ve skor 2-0 oldu. Sakaryaspor ilk yarının son dakikasında günün yıldızı Beykan’ın frikikten şık attığı golle devreyi 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince Sakaryaspor maçı 3-0 kazandı.

 

HAZIRLIK MAÇI

KOCAELİ BİRLİKSPOR 0–3 SAKARYASPOR

STAT: Körfez Alparslan Türkeş

HAKEMLER: Turgay Dönmez***, Bahadır Görgün***, Hasan Berke Ay***

KOCAELİ BİRLİKSPOR: Onur Behiç Özalgan*, Mehmet Yıldızaç** (Sergen Şenses**), Kemal Kazan*, Muhammet Demir**, Batuhan Boyoğlu***, Yahya Kemal Baki** (Gökhan Yılmaz**), Emirhan Subaş*** (Faruk Erdoğan**), Semih Üstün***, Raif Uzuner*** (Berat Aydın**), Melih İnan*** (Berat Demir**), Emrecan Yıldızhan** (Yasin Yeşilkır**)

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı*** (Ferhat Kaya**), Ramazan Sal*** (Sezgin Coşkun**), Burak Bekaroğlu*** (Zafer Aydoğdu**), Tufan Kelleci*** (Fikret Topaloğlu**), Yasir Subaşı*** (Canberk Özdemir**), Serdar Ümit Deniz*** (Sezer Badur**), Ferhat Yazgan** (Talha Mayhoş*), Beykan Şimşek**** (Fatih Özçelik**), Ramazan Civelek*** (Burak Taşdemir**), Ramazan Çevik*** (Erçağ Evirgen**), Coşkun Yılmaz*** (Mahir Sağlık**)

GOLLER: Dk. 35 Ramazan Sal, Dk. 37 Kemal Kazan (KK), Dk. 44 Beykan Şimşek (Sakaryaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 71 Talha Mayhoş (Sakaryaspor) 

#

20 Ağu 2017 - 13:39 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.