Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, satranç takımı dağıtacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında başlattığı ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine yönelik satranç dağıtım hizmetini bu yıl da devam ettir...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında başlattığı ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine yönelik satranç dağıtım hizmetini bu yıl da devam ettirecek. “Doğru Hamlede Buluşalım” adını taşıyan ve sürekliliği nedeniyle Türkiye’nin ödüllü projeleri arasında yer alan çalışma kapsamında, bu yıl 28 bin adet satranç takımı ve kitabı birinci sınıf öğrencilerinin olacak. Büyükşehir Belediyesi bu nedenle 13 Ekim Salı günü bir tören düzenleyecek. Atatürk Spor Salonu’ndaki tören 10.30’da başlayacak.

#

09 Eki 2015 - 11:34 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.