Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden 9 bin kişilik iftar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik olarak her yıl geleneksel iftar buluşmasını önceki akşam Antikkapı Restoran’ın arka bölümündeki sa...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik olarak her yıl geleneksel iftar buluşmasını önceki akşam Antikkapı Restoran’ın arka bölümündeki sahil kısmında gerçekleştirdi. Düzenlenen iftara Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Tahir Büyükakın ile yaklaşık 9 bin belediye personeli katıldı.

 

KUR’AN İLE BAŞLADI

İftar öncesinde Şirinlerve Camii İmam Hatibi İbrahim Özer tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Yapılan iftar ve edilen duanın ardından konuşan Başkan Karaosmanoğlu, kurum bünyesinde tüm unsurları ile birlikte yaklaşık 9 bin kişinin çalıştığını dile getirdi.

 

“İŞİNİZİ SEVİN”

Büyükşehir’de huzurlu bir çalışma ortamının bulunduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, “12 yıldır birlikte Kocaeli’de değişim ve kalkınmayı hep birlikte yaptık. Bu yapılanlarda herkesin emeği vardır. Birlik ve beraberlik olunca ortaya çıkan eserleri görüyoruz. İşimizi sevelim. Bu şehrin gelişmesi adına herkes elinden geleni yapacaktır. Önemli olan halkımızı mutlu etmektir. Bu kentte yaşadığımız için kendi çocuklarımıza da hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

NAMAZ KILDIRDI

Büyükşehir’de huzurlu bir çalışma ortamının bulunduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, “12 yıldır birlikte Kocaeli’de değişim ve kalkınmayı hep birlikte yaptık. Bu yapılanlarda herkesin emeği vardır. Birlik ve beraberlik olunca ortaya çıkan eserleri görüyoruz. İşimizi sevelim. Bu şehrin gelişmesi adına herkes elinden geleni yapacaktır. Önemli olan halkımızı mutlu etmektir. Bu kentte yaşadığımız için kendi çocuklarımıza da hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, yapılan iftarın ardından personeline imamlık yaptı ve akşam namazını birlikte kıldı. Serkan BORLAK

#

01 Tem 2015 - 10:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.