Kocaeli Dağcılık Kulübü, Erciyes’e tırmandı

4 SPORCU ERCİYES ZİRVESİNDE İlimizin başarılı Doğa Sporları ve Dağcılık kulüplerinde biri olan Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Erciyes D...

4 SPORCU ERCİYES ZİRVESİNDE

İlimizin başarılı Doğa Sporları ve Dağcılık kulüplerinde biri olan Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Erciyes Dağı’nda hatıra fotoğrafı çektirdi. Sporcular Sinan Fakir, Cevat Demirci, Caner Uçar ve Esra Serbes, yaklaşık altı tepeyi gezip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Üç gün boyunca Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları Belaşma, Yılbat, Karasığır, Lifos, Kepez ve Kefelik tepelerini gezip, görme imkanı buldu.

 

HAFTA SONLARI EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Kocaeli Dağcılık Kulübü olarak Dağcılık eğitimimiz Ekim ayında başlayacak olup, katılmak isteyenlerin ay sonuna kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kurs programı boyunca sizlere Dağcılık Temel Eğitimi verilecek olup uygulama eğitimi de ballı kayalarda yapılacak. Eğitim için gerekli tüm araç ve gereçler tarafımızdan temin edilecek.  Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü 7-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Bolu Yedigöller Milli Parkında kamp yaparken 25 kişilik kafile ile hareket edecek. Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları ve kursiyerler, ilimizde eğitim ve spor yapmak amacıyla Yuvacık, Kartepe Gebze Ballıkayalar ve Çenedağ zirvesine her hafta çıkıp doğa yürüyüşleri ve tırmanma işlemi gerçekleştiriyor.

#

14 Eki 2015 - 12:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.