Kocaeli Dağcılık, Rusya'yı fethetti!..

4 SPORCU ELBRUS DAĞI ZİRVESİNDE Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları Sinan Fakir, Cevat Demirci, Caner Uçar ve Esra Serbes tam sekiz...

4 SPORCU ELBRUS DAĞI ZİRVESİNDE

Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları Sinan Fakir, Cevat Demirci, Caner Uçar ve Esra Serbes tam sekiz tepe ve iki dağı aşıp Elbrus zirvesine çıkmanın mutluluğunu yaşadı. gün boyunca 4.000 metre yükseklikteki Khotiutau geçidi, Polana Asau ve Staryj Krugosor arasındaki yüksek tepelerini gezen sporcular muhteşem manzaranın da keyfini çıkardı.

 

SIRADAKİ DURAK YEDİGÖLLER OLACAK

Dağcılık eğitimi de veren kulübe kayıt yaptırmak isteyenler Kasım ayı sonuna kadar başvuru yapabilirler. Yuvacık, Kartepe Pazar Çayırı, Sultaniye Doğa yürüyüşü, Gebze Ballıkayalar ve Çenedağ'ın zirvelerine her hafta çıkan doğaseverler çeşitli aktiviteler yaparak stres atıyor. Öte yandan eğitim için gerekli tüm araç ve gereçler kulüp tarafından temin ediliyor. Kulübün bundan sonraki durağı Bolu Yedigöller Milli Park olacak ve 25 kişilik kafile ile bölgeye hareket edilecek.

 

SİNAN FAKİR: AMACIM EVEREST'İN ZİRVESİ

Kulüp Başkanı Sinan Fakir yaptığı değerlendirmede "Ülkemizde o kadar güzel dağlar ve doğa yürüyüşü yapılacak illerimiz var ama biz insanlar bunların kıymetini bilmiyoruz. Kulübümüz olarak konuklara dağcılık, yürüyüş, doğa sporları ve tırmanma eğitimler veriyoruz. Ardından yön bulma, kamp çadırı kurma ve soğuktan korunmanın yollarını öğretiyoruz. Aileler çocuklarıyla birlikte doğa yürüyüşlerine katılıp unutulmaz bir gün geçiriyorlar. Benim hedefim dünyanın en yüksek dağı olan Everest tepesine tırmanmak ve şanlı bayrağımızı dalgalandırmak" dedi.

#

26 Kas 2015 - 10:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.