Kocaeli Emniyeti’nde tayinler devam ediyor

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü içerisinde bir süredir yapılan tayin ve atamalar devam ediyor. Son olarak bir ilçe emniyet müdürü daha başka bir ken...

 

 

 

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü içerisinde bir süredir yapılan tayin ve atamalar devam ediyor. Son olarak bir ilçe emniyet müdürü daha başka bir kente gönderildi. Buna göre Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Yüksel Toprak’ın tayini, 6 yıl önce çalıştığı İstanbul’a yeniden çıktı. Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Toprak, yarın yeni görevine başlayacak.

#

06 Tem 2014 - 10:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.