Kocaeli Fuarı’nda Sevcan Orhan rüzgârı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. 49’uncu kez kapılarını açan Koc...

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. 49’uncu kez kapılarını açan Kocaeli Fuarı önceki akşam Sevcan Orhan’ı ağırladı. Birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendiren Sevcan Orhan vatandaşları coşturdu. Güneş Sahnesi’nde konser veren Orhan, Kocaeli’de bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Konsere, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da katıldı.

 

“FUAR DEVAM EDECEK”

Konser öncesi konuşan Başkan Vekili Özak, kamuoyunda fuarın kapanacağı yönünde yanlış bir algının oluştuğunu belirterek fuarın devam edeceğini söyledi. Özak, “Bu etkinlikler artarak sürecek. Çok değerli sanatçılarımızla sizleri buluşturmaya devam edeceğiz.  Bu sezon hem fuar girişi hem de bu etkinlikler ücretsiz olacak” dedi.

 

RAMAZANA ÖZEL PROGRAMLAR

49’uncu Kocaeli Fuarı’nda birçok etkinlik olacak. Fuar her gün gece saat 01.00’a kadar açık kalacak. Fuarda Ramazan ayına özel programlar da yer alacak. Her çarşamba akşamı fuar içindeki Güneş Sahne’de konserler ve etkinlikler yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği Pişmaniye Festivali de, 13-14 Haziran tarihlerinde Kocaeli Fuarı içinde gerçekleştirilecek.

#

31 May 2015 - 14:14 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.