Kocaeli İtfaiyesi’nin ünü, Türkiye’yi aştı

Bu nedenle KOBİTEM, üzerine aldığı görevlerin hakkını verme gayretiyle, eğitim hizmetindeki kalite düzeyini, dünya standartlarıyla eşgüdümlü hale get...

Bu nedenle KOBİTEM, üzerine aldığı görevlerin hakkını verme gayretiyle, eğitim hizmetindeki kalite düzeyini, dünya standartlarıyla eşgüdümlü hale getirmeye çalışıyor.

 

EĞİTİMLERE KATILDILAR

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eğitmenleri, Çek Cumhuriyeti’nin Prag ve İspanya’nın Bilbao şehirlerinde düzenlenen, “Endüstriyel Yangınlarla Mücadele (HAZMAT) ve Arama Kurtarma Eğitimi”ne katıldı. Söz konusu eğitimler, Avrupa Birliği (AB) ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ERASMUS projesi kapsamında, ülkemizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin İtfaiyecilik ve Alan Programı öğretmenlerine yönelik olarak düzenlendi ve her bir etabı iki hafta olmak üzere, iki etap halinde toplam 1 ay süre ile uygulandı.

 

İTFAİYE TEŞKİLATLARI İNCELENDİ

Eğitimlere ek olarak, her iki ülke itfaiyelerinin teşkilatlanma ve organizasyon yapısı da eğitmenler tarafından yerinde incelendi. Bu eğitimler kapsamında toplam beş İtfaiye eğitmenini görev aldı. KOBİTEM’in üstlenmiş olduğu ülke düzeyindeki eğitim görevleri, Kocaeli İtfaiyesi ile birlikte ilimizin Anadolu’daki etkinliğini artıran önemli bir etki bırakıyor.

#

21 Ağu 2015 - 12:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.