Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi 3 Aralık’a hazırlanıyor

Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi, 3 Aralık’taki Uluslararası Engelliler Günü için çalışmalara başladı. Bu anlamlı gün için ikinci toplantı İlkin K...

Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi, 3 Aralık’taki Uluslararası Engelliler Günü için çalışmalara başladı. Bu anlamlı gün için ikinci toplantı İlkin Kılıçaslan başkanlığında Vinsan Otistik Çocuklarlar Derneği hizmet binasında gerçekleştirildi. Engelli Meclisi üyeleri, ilgili STK’lar ve rehabilitasyon merkezlerinden katılımcıların oluşturduğu toplantıda toplumun engelliler konusunda dikkatini çekebilmek ve daha duyarlı olmalarını sağlamak için yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. 3 Aralık gününün amacına uygun olarak ‘engellilerin topluma kazandırılması ve insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması’ yolunda yapılabilecekler tartışıldı.
 
TOPLANTIYA KATILANLAR
Toplantıya Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Emine Cebeci, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Spina Bifina Kocaeli Şubesi Başkanı Nabi Ulusoy, Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, Met-Der Başkanı Nesrin Atar, Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Gülay Sökül, Yeni Doğan Özel Eğitim Merkezi temsilcisi Fatma Merkan, Koç-Der Başkanı İlkin Kılıçaslan, Gölcük Engelliler Derneği ve Kocaeli Üniversitesi’nden temsilci Mehmet Türkoğlu, İmam Akmeşe katıldılar.

#

29 Eki 2011 - 14:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.