Kocaeli Kent Konseyi, 'Kardeş Şehir' Mardin'de

Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri  yerel yönetimleri geliştirmek, bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasının sağlanması, toplumlararas...

Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri  yerel yönetimleri geliştirmek, bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasının sağlanması, toplumlararası barış ve kardeşliğin geliştirilmesi ile iki şehir arasındaki sosyal, kültürel ve tarihi bağların benzerliğinden hareket ederek birlik ve beraberlik içinde ortak bir kültür oluşturmak amacıyla 'Kardeş Şehir' Mardin'e gitti.

 

3 GÜN SÜRECEK

3 gün sürecek ziyarete Kocaeli  Büyükşehir Kent Konseyi  Başkanı Adnan Uyar, Kocaeli  Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm, yürütme kurulu üyesi Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Mustafa Ayhan, İzmit Genç İş Adamları Derneği (İZGİAD) Başkanı Yusuf Erenkaya, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Çetin Gürol, Genç Kocaelililer Derneği(GKD) Başkanı Sedat Köse, Emekli meclisi başkanı Halil Atay ve Volkan Özon katıldı.

 

KARDEŞ BELEDİYE MARDİN

Kardeş şehir protokolü kapsamında iki belediye arasındaki kardeşlik ilişkileri geliştirmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Kocaeli  Büyükşehir Kent Konseyi  Başkanı Adnan Uyar, “İnşallah gerçekleşen bu ziyaret,  Kocaeli ve Mardin arasındaki kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine vesile olur” dedi.

 

GÖRÜM, “BEŞERİ SERMAYE ÖNEMLİ”

Ülkemizin en büyük sermayesinin beşeri sermaye olduğuna dikkat çeken Kocaeli  Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak kardeş şehir ilişkilerine çok önem veriyoruz.  Kardeş belediyemiz olan Mardin ile aramızdaki bağlarımızın güçlü olması çok önemli. Düzenlemiş olduğumuz Mardin ziyaretinde gördüğümüz ilgi bizler için memnuniyet verici" şeklinde konuştu. Nurşah ŞAHİN

#

23 Mar 2017 - 15:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.