Kocaeli Rabia Platformu toplantı yaptı

11 Ağustos 2014 Pazartesi Günü Rabia Kocaeli Platformu, Memur-Sen Kocaeli Temsilciliğinde saat; 17.30’da 14 Ağustos 2014 Perşembe Dünya Rabia Günü ya...

11 Ağustos 2014 Pazartesi Günü Rabia Kocaeli Platformu, Memur-Sen Kocaeli Temsilciliğinde saat; 17.30’da 14 Ağustos 2014 Perşembe Dünya Rabia Günü yapacakları basın açıklaması öncesi planlama ve program öncesi yapılacak hazırlıkları görüşmek üzere toplantı düzenlediler. Birçok sivil toplum örgütünün katkı sağladığı program öncesi yapılan toplantıya Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı ve aynı zamanda Memur-Sen Kocaeli Temsilcisi/ Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu Başkanlık yaptılar.

En küçük bir küçümsemenin ya da umursamazlığın insanlık vicdanı adına tahammül edilebilir olamayacağını ve bu sebeple de Rabia meselesinin insanlığın günümüz itibariyle en büyük meselelerinden biri olduğunu vurgulayan Keleşoğlu, yapılacak basın açıklamasına da bu hassasiyet ve duyarlılıkla sahip çıkılmasının insani mesuliyetimiz olduğunun altını çizdi. Bir taraftan insanların bombaların altında en korkunç şekilde can veren insanlar diğer tarafta bronzlaşmak için plajlalar sere serpe yatan dünyadan bihaber insanlar. Biz böyle bir duyarsızlık umursamazlık içinde olamayız. Bu sebeple de kendi canlarımız ateşlerde kavrulurmuşçasına bir şuurla bu meseleye sahip çıkmak ve basın açıklamasına bu hassasiyet ile katkı sağlamak orada bulunmak zorundayız dedi. Tüm sivil toplum örgütlerinin mensuplarını aynı bilinç ve duyarlılıkla 14 Ağustos Perşembe DÜNYA RABİA GÜNÜ Basın açıklamasına davet edip yoğum katılım sağlamalarını beklediklerini söylediler.

#

13 Ağu 2014 - 10:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.