Kocaeli, TGF yönetiminde

Diğer taraftan Yüksek İstişare Kuruluna ise Halit Yılmaz ve Cemal Kaplan, Onur Kuruluna ise İsmail Kahraman girerek büyük bir başarı elde ettiler.  K...

Diğer taraftan Yüksek İstişare Kuruluna ise Halit Yılmaz ve Cemal Kaplan, Onur Kuruluna ise İsmail Kahraman girerek büyük bir başarı elde ettiler.  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptığı açıklama da, " Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulunda yer almaktan büyük mutluluk yaşıyorum. Benimle birlikte Yüksek İstişare Kurulunda yer alan Halit Yılmaz ile Cemal Kaplan ve Onur Kurulu’nda yer alan İsmail Kahraman'da ayrı bir onur yaşattılar. Cemiyetimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

#

21 Eyl 2015 - 12:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.