Kocaeli Türk Ocağı’nda tiyatro günleri başladı

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Üniversiteli gençlerinin gerçekleştirdiği Tiyatro Günleri çerçevesinde şehir tiyatrolarının Süleyman Demirel Kültür Merke...

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Üniversiteli gençlerinin gerçekleştirdiği Tiyatro Günleri çerçevesinde şehir tiyatrolarının Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde - sergilediği Haldun Taner’in unutulmaz eseri Keşanlı Ali Destanı isimli oyun şube başkanı Yücel Alpay Demir ve ocaklı genç tarafından beğeni ile izlendi. Yönetmen Nurullah Tuncer ,  Besteci Yalçın Tura'ya , Tüm oyunculara ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Demir,Türk Ocaklı gençlerinde tiyatro oyunu sergilemek için çalıştıklarına değindi.

 

TÜRK OCAKLI GENÇLER TİYATRO HAZIRLIĞINDA

Demir,”Tarih , edebiyat , müzik ve tiyatro konusunda çalışmalar yapan , gençleri bu alanlara da yönlendiren Türk Ocakları Kocaeli Şubesi olarak , Allah nasip ederse ; senaryosu , kostümleri ve oyuncularının tamamı şubemizin gençlerinin emeği ile hazırlanacak bir tiyatroyu inşallah en kısa zamanda sergileyeceğiz” dedi. Ocaklı gençlerin her alanda yetenekli olduğunun altını çizen Demir,müzik ve tiyatronun tarih ve edebiyat kadar önemli olduğunu ve bu alanlardaki hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

#

14 Eki 2017 - 16:05 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.