Kocaeli Üniversitesi, Tenopark’ın tapusunu teslim aldı

Gerçekleşen törende KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Teknopark Müdürü...

Gerçekleşen törende KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Teknopark Müdürü Sadık Semizoğlu ve Başiskele Tapu Müdürü Nazım Eşenli de hazır bulundu.

 

TAPU 23 AYDA ALINDI

Tapunun alınması ile birlikte Teknopark, bölge sanayi kuruluşlarının yapacakları Ar-Ge çalışmaları için de cazip bir bölge haline gelecek. 23 aylık bir çalışmanın sonunda tapuyu aldıklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Hülagü, “Teknopark’ın tapusunun alınması üniversitemiz adına önemli bir konuydu. Bunu gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz. Tapunun alınması ve bölgede yapılacak üç adet yeni blok yapı ile birlikte Teknoparkımız hem de üniversitemiz daha da güçlenecektir” dedi.

#

22 Oca 2016 - 15:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.