Kocaeli'de 4 kişi FETÖ'den aranıyor!

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamınd...

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında, bu sabah saatlerinde 2 ayrı operasyon düzenlendi. Faaliyetlerin ilkinde örgütün kriptolu haberleşme aracı "ByLock" programını kullandıkları tespit edilen farklı meslek gruplarından hakkında yakalama kararı verilen 16 kişiden 11'i gözaltına alındı. Firari 5 kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Diğer operasyon ise bir kısmı aktif çalışan, bir kısmı da önceden ihraç edilmiş ve şüpheli beyanlarıyla tespiti yapılan ve hakkında gözaltı kararı bulunan 11 polis ve 4 emniyet müdürünün yakalanması için yapıldı. Şüphelilerden 3 emniyet müdürü ile 8 polis memuru gözaltına alındı. Firari durumdaki 4 kişinin yakalaması için çalışmalar sürüyor.

#

11 Ağu 2017 - 16:50 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.