Kocaeli'de erzak yardımına başlandı bile...

Hemen hemen her seçim öncesinde yaşanılan benzer görüntüler referandum öncesi de yaşandı. Kim olduğu bilinmeyen bir grup kararsız seçmenin oyunu almak...

Hemen hemen her seçim öncesinde yaşanılan benzer görüntüler referandum öncesi de yaşandı. Kim olduğu bilinmeyen bir grup kararsız seçmenin oyunu almak için mahalle mahalle dolaşarak erzak dağıttı.CHP'nin önemli isimlerinden Hüseyin Erol ise sosyal medya hesabında bir grubun oy vermek karşılığında vatandaşlara erzak dağıttığına ilişkin görüntüler paylaşarak sitemini dile getirdi.

 

BİR KAÇ SAAT ÖNCE ÇEKİLDİ

Yenimahalle, Serdar ve Terzibayır'nda çekilen fotoğraflar paylaşarak yorum yapan Erol, “Allah sizi ıslah etsin.Fotoğraflar bir kaç saat önce çekildi. Bu akşam Yenimahalle, Serdar ve Terzibayır'nda erzak dağıtıldı. İlk fotoğrafta kamyon malları caddeye indirmiş. Diğer fotoğrafta ise koliden çıkan erzaklar görülmekte. Kimin dağıttığını yazmama gerek yok sanırım. Siz onları biliyorsunuz. Ama eminim ki halkımız bu oyunlara gelmeyecek. Sizi Allah'a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

huseyin-erol-005.jpg

#

15 Nis 2017 - 11:05 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

çavuş - Niyet anlaşıldı, herşeyden kendinize birşeyler çıkarmayı nasıl amaç edinmişsiniz Hüseyin Erol unda neden böyle yaptığı anlaşıldı

Mehmet Canlı15 Nisan 2017 Cumartesi 11:40

11:40

Hüseyin Erol'u el birliği ile izmit belediye başkanı yapacağız. Tulum çıkarır tulum. Herkes tarafından sevilen, sayılan ve güven duyulan bir kardeşimiz. Önce şu referandum işini çözelim. Sonra o işlere bakacağız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:05
08

gölcüklü - Araştıran adam CHP henelde annene dağıtıyor o ürünleri !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:05
07

tc tayfun - piyasanın en ucuz en adi kontolü olmayan yandaş firmaların ürünleri yurduminsanına reva görülen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:05
05

Araştıran adam - CHP de dağıtıyor, dağıtsınlar kötü birşey değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:05
04

eses41 - kendinizi satmayın akp herzaman yapıyor şer..zler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:05
01

Mehmet Canlı - Hüseyin Erol'u el birliği ile izmit belediye başkanı yapacağız. Tulum çıkarır tulum. Herkes tarafından sevilen, sayılan ve güven duyulan bir kardeşimiz. Önce şu referandum işini çözelim. Sonra o işlere bakacağız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:05