Kocaeli’de gençlere yönelik yatırımlar artacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü tarafından kent halkına kültürel değerlerin sunulması ve sivi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü tarafından kent halkına kültürel değerlerin sunulması ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapabilmesi için kurulan Mevlevi Evi’nde  “Gençlere nasıl faydalı olabiliriz” konulu toplantı yapıldı. Kocaeli Fikir Kulübü öncülüğünde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile birlikte gençlik alanında çalışmaları olan 27 STK temsilcisi ve 10 üniversite kulübü temsilcisi katıldı.

 

“GENÇLERE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş toplantıda, Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere olan yatırımlarını kat kat artıracaklarını belirtti. Ayrıca yapılan toplantılarda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu konu üzerinde önemle durduğunu sözlerine ekleyerek, “Belediye olarak gençler üzerine yeni bir revizyona gitmeyi planlıyoruz. Özellikle üniversiteli gençlere ve bu gençlere samimiyetle hizmet etmek isteyen sivil toplum kuruluşlarına desteğimiz devam ediyor ve edecektir” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Kocaeli Fikir Kulübü Başkanı Nizam Şen ise gençlere hizmet etmeyi onlara çeşitli değerler kazandırmayı amaç edindiklerini söyledi ve ”Fikir Atölyeleri adı altında yürüttüğümüz projede öğrencileri ve kendini geliştirmek isteyen gençleri bünyemizde barındırmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Kocaeli’de bulunan gençlere hitap edebilmek, katkıda bulunabilmek adına sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

SAMİMİ BİR ORTAM

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gençler Mevlevi Kültür Evi’nde samimi bir ortamda sohbet havasında geçen toplantıda bulunmaktan, sorunlarını ve fikirlerini ifade etmekten çok memnun olduklarını söylediler ve organizasyona emeği geçenlere teşekkür ettiler.

#

10 Kas 2015 - 11:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.