Kocaeli’de Göksel rüzgarı

51. Kocaeli Fuarı etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Göksel, sahne performansı ile göz doldurdu. Sevilen şarkıcı Göksel’i İzmit Belediye...

51. Kocaeli Fuarı etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Göksel, sahne performansı ile göz doldurdu. Sevilen şarkıcı Göksel’i İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ile çok sayıda vatandaş izledi. Ünlü popçu, eski ve yeni en güzel şarkılarını Kocaelililer için söyledi. Konser alanını dolduran binlerce Göksel hayranı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, şarkıcıya pişmaniye hediye etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde Göksel, Kocaelililerden tam not aldı.

20170722aw129935_04.jpg

20170722aw129935_02.jpg

#

23 Tem 2017 - 09:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.