Kocaeli'de hırsız polis kovalamacası!

Gebze’den kendilerine ait minibüs ile yola çıkan K.K. (24), B.T. (19) ve kardeş oldukları öğrenilen A.A. (24) ile A.A. (18) isimli şahıslar, Derince i...

Gebze’den kendilerine ait minibüs ile yola çıkan K.K. (24), B.T. (19) ve kardeş oldukları öğrenilen A.A. (24) ile A.A. (18) isimli şahıslar, Derince ilçesinde mazot çalmak üzere yaklaştıkları bir kamyonun sahibi tarafından fark edilmesi üzerine şüpheliler araçta bulunan tabanca ve pompalı tüfekle kamyon sürücüsünü tehdit ederek kaçmaya başladı. Kamyon sürücüsü şüphelilerin kaçtıkları araç plakasını alarak polise bildirdi. Şüpheli şahıslar ve polis ekipleri arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Şüphelilerin içinde bulunduğu araç, yaklaşık 10 dakika sonra polis ekipleri tarafından İzmit Seka tüneli içinde durduruldu.

 

Adliyeye sevk edildiler

Araç içindeki 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken araçta yapılan aramada 1 adet tabanca, tabancaya ait çok sayıda mermi, 1 adet pompalı tüfek, bir miktar uyuşturucu maddesi, 1 adet komando bıçağı, 300 litre çalıntı mazot, mazot çalmada kullanılan düzenek ve bidonlar ele geçirildi. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri tarafından yakalanan şahıslardan K.K. ve B.T.’nin daha öncede benzer suçlardan sabıkları olduğu tespit edildi. Şüphelilerin aynı gün Körfez ilçesinde de bir kamyondan bir miktar mazot çaldığı öne sürüldü. İşlemleri tamamlanan şüpheliler gasp, hırsızlık, silahlı tehdit, ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlamaları ile adliyeye sevk edildi. Nuri AKÇAHARMAN

a-025.jpg

#

22 Tem 2017 - 13:58 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.