"Kocaeli'de Tek kantinci kuruluşu bizi, diğerleri kişisel"

Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Kazgan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a hayırlı olsun ziyaret...

Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Kazgan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette söz alan Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Alican Kazgan, “Bizler 4 yıldır faaliyetteyiz. Amacımız Kocaeli’de kantinciler odasını kurmak için çalışmalar yapmaktayız. Bugün burada hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktır. Başkanımıza görevinde başarılar dilemeye geldik” dedi.

 

BÜTÜN KANTİNCİ CAMİASINI BAĞLAMAZ

Aykut Sunar, AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın yönetimine yedek listeden 6’ncı sıradan girmişti. Aykut Sunar’ın geçtiğimiz gün isminin bilgisi dışında yedek listeye yazıldığını söyleyerek yazılı açıklama ile istifa ettiğini duyurmuştu ve Başkan Ayaz’ın kantinciler ile ilgili açıklamalarından bütün kantinci camiasının rahatsız olduğunu dile getirmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Kazgan, “Kantinciler ile ilgili Kocaeli’de yetkili olan tek kuruluş Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği’dir. Bunun dışında yorumda bulunan kişiler kendi şahsi açıklamalarını yapmaktadır. Bu bütün kantinci camiasını bağlamaz. Sadece açıklama yapan kişiyi bağlar” şeklinde konuştu.

 

KANTİNCİ KARDEŞİMİZ ZOR İŞ YAPIYOR

Kazgan’ın ardından konuşan AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Esnaf olmak, ticaret olmak herkesin harcı değil. Rızkın onda dokuzu ticarettedir. Bu noktada kantinci kardeşlerimiz zor bir iş yapıyorlar. Bu devirde çocuklarla uğraşmak da zor. Biz hiçbir esnaf kitlesiyle alakalı kalkıp kötü bir şey söylemeyiz. Bir arkadaşımızın kendine göre olayları farklı yorumlamasından kaynaklanan bir durum söz konusu oldu. Bir gazeteciyi ziyaretimizde çok sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı ama kendisi devlette kantin işlettiği için görev veremeyiz dedik” diye konuştu.

 

KİMSE SPEKÜLASYON YAPMASIN

Siyasi partilerin ilke kararları vardır diyen Ayaz sözlerini, “Bize devletle iş yapan kişileri yönetime almayın denildi. Bu kararı genel merkezimi aldı. Bize düşen kurullar oluşturmaktır. Orada bahsettiğim konu çok basit. Her meslek dalı bizim için kutsaldır. Kantinci kardeşlerim hakkında da kimse spekülasyon yapmasın. Bu konular bizim için değerli olan bir camiayı her zaman destekleyeceğiz. Bize düşen görevlerde biz esnafımızın yanındayız” ifadeleriyle sonlandırdı.  Selin BECER

#

18 Eki 2017 - 09:31 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.