Kocaeli’de yapı mekaniği tartışıldı

Ulusal Yapı Mekaniği Laboratuarı toplantısı, KOÜ ve İMO organizatörlüğünde dün gerçekleştirildi. Toplantıda güncel bilgi paylaşımı, mevcut araştırmala...

Ulusal Yapı Mekaniği Laboratuarı toplantısı, KOÜ ve İMO organizatörlüğünde dün gerçekleştirildi. Toplantıda güncel bilgi paylaşımı, mevcut araştırmaların değerlendirilmesi yapıldı.

Yapı mühendisliği alanında 22 üniversitede deneysel araştırma yapan 100’ü aşkın akademisyen, araştırmacı ve inşaat mühendisi güncel bilgi paylaşımı, mevcut araştırmaların değerlendirilmesi ve tartışılması amacıyla Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)’nın organizatörlüğünde dün Kocaeli Emex Otel’de bir araya geldi. Birincisi 2001 yılında Ankara TÜBİTAK’ta, ikincisi 2003 yılında Konya Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen yapı mekaniği toplantısının üçüncüsü uzun bir aradan sonra ilimizde gerçekleştirildi.

SINIRLI KATILIM
5 oturumdan oluşan toplantıda araştırma laboratuvarları arasında iletişim sağlanması, araştırmacıların diğer laboratuvarlarda gelişen ve yürütülen çalışmalardan haberdar olması ve planlama, yürütülme aşamasında olan araştırmalar için sağlıklı bir tartışma ve değerlendirme zemini oluşturulması amaçlandı. Katılımın ücretsiz olduğu toplantıda genç araştırmacılar için sınırlı sayıda katılım desteği sağlandı.

#

14 May 2011 - 16:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.