Kocaeli’nin en hızlıları kapıştı

EN HIZLI BELLİ OLDU Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı yarışlarının İzmit ayağı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kocaelili sporcular dereceye girmek için...

EN HIZLI BELLİ OLDU

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı yarışlarının İzmit ayağı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kocaelili sporcular dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. İlimizden toplam 200 sporcu yarışlara katıldı ve ilk 3'e girenlere madalyaları verildi. Birinci olan sporcu yarın İstanbul İstinye'de yer alan Enka Spor Tesisleri'nde şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU İSVEÇ'E GİDİYOR

10 ilde finallerin yapıldığı organizasyona, Kocaeli ile aynı anda Edirne, Samsun, İzmir, Konya, Ankara, Antalya, Erzurum, Gaziantep ve Bursa illerinin başarılı sporcuları karşı karşıya geldi ve her yaş grubunda en başarılı birer sporcu İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Finali'nde koşmaya hak kazandı. Final günü başarılı olan ve kendi yaş grubunda birinci olan 10 sporcu, eğitim bursu ve çeşitli hediyeler kazanmanın yanı sıra İsveç'te yapılacak olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası'nı yerinde izleme fırsatı bulacak. Ahmet AKAY

#

09 Haz 2015 - 13:36 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.