Kocaeli’nin markalaşmış temizlik firması: Vitrin Temizlik

Temizlik tüm hizmet sektörleri arasında en önemlileri arasında yer almaktadır. Çünkü her şeyin başında insan sağlığı gelmektedir ve bu sektör insan s...

Temizlik tüm hizmet sektörleri arasında en önemlileri arasında yer almaktadır. Çünkü her şeyin başında insan sağlığı gelmektedir ve bu sektör insan sağlığını yakından ilgilendiren bir hizmet koludur. Bizde bu sebeple yapmış olduğumuz tüm işlerde maksimum sağlığa uygunluk sağlayarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çaba göstermekteyiz. İster bir ev ister bir ofis isterse bir fabrika olsun bizim için hepsi aynı hassasiyet ile temizliği yapılmaktadır. Temizlik hizmeti sadece bir bezi alıp etrafı temizlemek değildir. Bu tamamıyla profesyonellik isteyen bir iştir. Biz vitrin temizlik olarak her alanda çalışan personelimizi özel olarak eğitime almaktayız. Aynı zamanda kullanılan ekipmanlar ve özel cihazlar son model olup personel gücümüze destek vermektedir. Ayrıca kullanılan kimyasallar da bir o kadar önemlidir. Her alanda aynı kimyasallar kullanılamaz. Bu hem sağlık bilgisi açısından hem de kimyasalın uygulandığı malzeme açısından sakıncalıdır. Yapmış olduğumuz tüm temizlik işleri ayrıca denetim ekiplerimiz ile kontrol edilmektedir. Bu sayede yapmış olduğumuz işi sizden önce biz iki kere kontrol etmiş oluyoruz.

 

Vitrin temizlik tüm işlerinde %100 müşteri memnuniyetini sağlamayı görev olarak edinmiştir. Çünkü biz biliyoruz ki en iyi referans müşterilerimiz arasında kulaktan kulağa tavsiye ile gerçekleşmektedir. Biz açıldığımızdan bu yana her zaman yaptığımız işlerde bu kaliteyi yakalamak için tüm ekibimiz ile çaba gösterdik ve aynı şekilde göstermeye devam ediyor olacağız. Temizlik konusunda ayrıca aklınıza takılan tüm konularda bizleri arayarak ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Biz hizmet verdiğimiz kadar müşterilerimize değer vermeyi de kendimize bir görev edinmiş bir firmayız. Temizlik yaptıracaksanız şayet seçmiş olduğunuz firmanın aynı alanda var olan referanslarını kontrol etmenizde fayda vardır. Biz Vitrin Temizlik olarak sizlerle istediğiniz alanda referans listemizi gönül ferahlığı ile paylaşmaya hazırız. Temizlik konusunda uzman ekip ve ekipmanlarımız ile ihtiyaç duyduğunuz her alanda ve her zaman hizmetinizde olmaktan mutluluk duyarız. Tüm istek ve ihtiyaçlarınız için iletişim bilgilerimiz üzerinden bizimle irtibat kurabilirsiniz.

 

HİZMETLERİMİZ

 
HİZMET VERDİĞİMİZ YERLER

#

22 Eyl 2015 - 07:00 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayşe Döncel - Temizlikte sıfırlar kardeşim. Ne markası.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 15:54