Kocaelisor:1-Denizli BBSK:2

Kocaelisor:1-Denizli BBSK:2 KADRO KOCAELİSPOR - DENİZLİ BELEDİYESPOR STAT: İzmit İsmetpaşa HAKEMLER: Cihan Ataş, Oğuz Kaan Çalışır, Selahjattin Vulaş...

Kocaelisor:1-Denizli BBSK:2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelisor:1-Denizli BBSK:2

KADRO KOCAELİSPOR - DENİZLİ BELEDİYESPOR STAT: İzmit İsmetpaşa HAKEMLER: Cihan Ataş, Oğuz Kaan Çalışır, Selahjattin Vulaş

KOCAELİSPOR 33-RIZA 4-KORAY 5-TAHA 6-SERCAN 10-BERKAY 11-KORHAN 22-MELİH AHMET 23-YOLCU 66-METEHAN 77-SEFA 78- MERT

YEDEKLER 7- EMRE AKGÜN 9-BURAK ÖZGÜR 26-EMİRHAN 34-EBUBEKİR 41-EMRE KURTOĞLU 53-OSMAN 63 SERGEN

DENİZLİ BELEDİYESPOR 17-BEYCAN 4-OZAN 7-M.EMİN 14-OKAN 18-HÜSEYİN 20-ŞAHİN 21-AHMET 24-FURKAN 77-AZİZ 90-MEHMET MERT 99-ÇAĞLAR

YEDEKLER 25-HÜSEYİN 3-SERKAN 6-ERKAN 16-BATICAN 39-DENİZ SIĞA 61- İBRAHİM 61-SERHAD

Dk. 89: Kocaelispor farkı 1'e indirdi. Emre Kurtoğlu ceza sahası dışından kaleye yerden bir şut çekti. Top tam sol köşeden ağlara gitti. (1-2)

1-2 (Dk. 88 Emre Kurtoğlu)

Dk. 80: Denizli Belediyespor'da oyuna ikinci yarıda giren İbrahim'in şutunu Rıza ayakları ile kornere çıkardı. Dk. 81: Denizli Belediye mutlak bir gol kaçırdı. Sağdan gelişen atakta top ceza sahasında boşta kaldı. Kale ağzında topu önünde bulan Deniz Sığa top auta gönderdi.

Dk. 79: Denizli Belediyespor'da oyuna ikinci yarıda giren İbrahim'in şutunu Rıza ayakları ile kornere çıkardı.

Dk. 73: Kocaelispor gole çok yaklaştı. Melih Ahmet'in sağdan getirdiği topta Sefa topla buluştu ve Emre Akgün'e pas verdi. Emre ilk anda rakibini çalımladı ve kaleciyi karşısında gördü. Vuruşunda top savunmadan sekti ve kornere çıktı.

Dk. 70: Denizli Belediyespor'da Aziz'in şutunu Rıza son anda kornere tokatladı.

Dk. 61: Melih Ahmet sol çaprazdan kale şut çekti. Kaleci Beycan sağına kapanarak topu kornere gönderdi.

Dk. 58: Kocaelispor kalesinde 2. golü gördü. Rahat bir şekilde ceza sahamızın içinde dolaşan Denizli'de Çağlar'ın aşırtma vuruşu Rıza'yı geçti ve Koray ağlara gitmekte olan topu çizgiden kafası ile çıkardı. Boşta kalan top Mehmet Mert'te kaldı. Bu oyuncu sol çaprazdan hafif sertlikte şut çekti. Top önce sol kale direğine çarptı, sonra da ağlarla buluştu.

0-2 Dk. 59 Mehmet (0-2)

SARI KART: Dk. 52 Melih Ahmet (Kocaelispor)

İKİNCİ YARI BAŞLADI

MAÇ BAŞLADI

1-003.jpg

Dk. 43: Kocaelispor'da Melih Ahmet sol kanattan ceza sahası sol çaprazından şut çekti. Bu top da auta çıktı.

Dk. 24: Denizli Belediyespor öne geçti. Kocaelispor savunmasından topu çıkartırken kaybetti. Mert'in pasında Denizli'nin etkili sol kanat oyuncusu Mehmet Emin ceza sahası dışından sol ayağı sert bir şut çekti. Rıza soluna uçsa da top tam köşeden ağlara gitti. (0-1)

0-1 Dk. 24 Mehmet Emin (Denizli Belediyespor)

SARI KART: Dk. 20: Yolcu (Kocaelispor)

Dk. 16: Kocaelispor'un ilk şutu bu dakikada geldi. Mert'in pasında Melih Ahmet topla ceza sahasına sokuldu. Sert şutu üstten farklı şekilde auta çıktı.

Dk. 13: Deniz Belediyespor'da Şafak sol ayağı ile ceza sahası önünden etkili bir şut çeklti. Top sol kale direğini yalayarak auta çıktı.

Dk. 12: Denizli ekibinde Mehmet Mert^in şutu üstten auta çıktı.

Dk. 11: Denizli Belediyespor sağ kanattan tehlikeli oldu. Emin'in yerden yaptığı sert ortada Rıza ve Mert aynı topa hareketlendi. Rıza'nın ayaklarından seken top boşta kaldı. Topa daha yakın olan Rıza topun hakimi oldu.

Dk. 6: Kocaelispor sol kanattan atak geliştirmek istedi. Melih Ahmet atılan pasta kaleci ile karşı karşıya kalacaktı ancak pozisyon ofsayt nedeni ile sona erdi.

Dk. 3. Denizli Belediyespor'da Mehmet Mert ceza sahası sağ çaprazdan topu kaleye gönderdi. Yüksek gelen top kalenin bir metre kadar üzerinden auta çıktı.

#

16 Şub 2014 - 13:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.